Meteen naar de inhoud

FIVE NATIONS-DOGE

VIJF NATIES:

Wat begon als een conflict over een wetenschappelijke expeditie, escaleerde in de verre toekomst tot een oorlog tussen vijf vastberaden galactische beschavingen. Five Nations is een sci-fi real-time strategiespel voor het pc-platform. Tactische gevechten in real-time ruimte, gemengd met microbeheerde economie, constructie en productie, met verschillende singleplayer-modi.

je kunt de website bezoeken voor meer pc-games: skidrowcodex

 • Verhaalmodus – 56 verschillende campagnemissies met stemacteurs.
 • Skirmish-modus – Meer dan 20 kaarten waarop je een bepaalde hoeveelheid AI tegenkomt in een aanpasbare game – met aanpasbare moeilijkheidsgraden – alleen vanaf Foundation Station.
 • Klassieke RTS MACRO-elementen – ontwikkel uw ruimtevoorwerpen, mijnstations, fabrieken, energiecentrales en onderzoekscentra. Krijg middelen, produceer een gigantische armada van verschillende ruimteschepen.
 • Klassieke RTS MICRO-elementen. Neem het op tegen je rivalen en vernietig ze met behulp van sluwe strategieën om hun vloten te slim af te zijn, door je ruimteschepen en structuren op microniveau te beheren met traditionele RTS-mechanismen die zijn aangepast aan de snelle gameplay van vandaag.
 • Maak je eigen kaarten en mods – Met de ingebouwde kaarteditor en verschillende tools kun je volledig je eigen ideeën creëren.

Spelinformatie

 • Titel van het spel: Five Nations
 • Gamegenres: Indie, Strategie
 • Spelontwikkelaar: SilverForge
 • Uitgever: SilverForge
 • Releasedatum: 10 december 2022
 • BESTANDSGROOTTE: 743 MB

Koppeling: FIVE NATIONS-DOGE